Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quatre assessories de Ripollet participen en un nou taller del projecte ESStem Treballant

Imatge 1.
Imatge 1
Representants de quatre assessories de Ripollet van participar en un taller de formació i sensibilització que va tenir lloc a Montcada i Reixac el 28 de març, en el marc de col·laboració del programa ESStem Treballant. La trobada estava adreçada als responsables laborals de les gestories i assessories de Ripollet, Montcada, Cerdanyola i Barberà, i hi van assistir una vintena de persones.
El taller tenia per objectiu conèixer a fons els aspectes més rellevants de les cooperatives i societats laborals, per tal de facilitar recursos en l'acompanyament de les persones que opten per l'emprenedoria social. A més, els assistents van mostrar el seu acord amb la proposta de creació d'un distintiu acreditatiu per a les empreses que col·laborin en la realització d'accions de suport a la creació de noves societats cooperatives i laborals.

El programa ESStem Treballant és un projecte de la Diputació de Barcelona mitjançant el qual els ajuntaments de Ripollet, Montcada, Cerdanyola i Ripollet van signar a principis d'aquest any un conveni de col·laboració per a l'execució conjunta d'aquest programa d'impuls de l'economia social i solidària (ESS) al nostre territori i a través del qual el Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet ha acollit un altre taller.

E.P.