Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Jugatecambiental del 2 d'abril tractarà sobre horticultura ecològica i urbana

Imatge 1.
Imatge 1
La Jugatemcabiental torna aquest diumenge, 2 d'abril, amb un taller sobre horticultura ecològica i urbana. Els assistents a l'activitat realitzaran una plantada en testos de planter d'hora que es podran emportar a casa. Serà de dos quarts de dotze a dos quarts de dues de la tarda al costat del brollador del parc dels Pinetons.

En aquesta edició s'espera repetir l'èxit de la setmana passada, 26 de març, quan van participar en l'activitat 77 persones (44 infants i 33 adults) que van anar venint de manera esglaonada durant les dues hores de la Jugateca dedicada a conèixer una mica millor les plantes aromàtiques i perquè fan tan bona olor.

Tant grans com petits van voler aprendre a fer una medecina, l'alcohol de romaní, ideal per a fer massatges i alleujar dolors musculars, contractures i rampes. Cada persona participant es va poder endur la seva medecina i es van interessar a tenir la "recepta" per poder fer-la més endavant a casa seva.

A més, amb les lupes binoculars van poder observar amb més detall les fulles de les plantes aromàtiques i conèixer quines són les seves característiques.

E.P.