Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Defensor del Ciutadà de Ripollet assisteix a l'assemblea del Fòrum de Síndics de Catalunya

Imatge 1.
Imatge 1
El Defensor del Ciutadà de Ripollet en funcions, Joan Ramon Costa (vegeu notícia relacionada), va assistir a l'assemblea del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya celebrada el 28 de març a Santa Coloma de Gramenet. En aquest acte es va elegir Joan Barrera, Síndic de Greuges de Cornellà, com a president de l'entitat.

La quarantena de síndics i defensors membres del Fòrum van renovar també la seva Junta Directiva, la qual assumirà el càrrec durant dos anys. Així, la resta de membres de l'equip de Barrera són: Lluís Martínez (vicepresident - Mollet del Vallès), Pere Pagès (secretari - Reus), Fernando Oteros (tresorer - Santa Coloma de Gramenet), i els vocals: Mercè Balasch (Argentona), Milagros Calleja (Rubí), Eduardo Martínez-Vara (Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura), Rosa M. Sánchez (Igualada) i Dolors Vallejo (Sant Boi de Llobregat).

El FòrumSD, és una associació sense ànim de lucre formada pels síndics, síndiques, defensors i defensores dels ajuntaments de Catalunya. Els seus objectius són promoure el creixement i el desenvolupament de la institució, facilitar la seva extensió i implantació als municipis, el desenvolupament de models de treball i d'actuació conjunts, així com disposar d'una xarxa de coordinació, suport, intercanvi i assessorament entre les sindicatures.

E.P.