Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC s'ofereix a negociar en l'ampliació de les oficines i naus de Lidl

Imatge 1.
Imatge 1
El PSC de Ripollet ha contestat el comunicat de Decidim sobre el Lidl amb un altre text on manifesten que "no han entès que governar significa dialogar, pactar i arribar a acords i no imposar la voluntat d'un petit grup sobre la majoria. No han entès que altres no pensin com ells i que, per aquest motiu, expressin la seva opinió contraria al pensament únic. Per aquest motiu ens titllen de manipuladors, poc rigorosos i demagogs" (vegeu notícies relacionades).

Els socialistes ripolletencs acusen Decidim de "manipular i fer demagògia" quan la coalició de govern local apel·la en el seu escrit als llocs de treball o a la destrucció d'un corredor biològic. "S'han adonat ara? Mentre estaven a l'oposició per què no van vetllar, pactar, dialogar i arribar a acords perquè no es produïssin aquestes situacions?", es pot llegir en el document del PSC, el qual afegeix que "sempre hem manifestat que amb voluntat política es pot solucionar el problema urbanístic complint en tot moment el marc legal".

Els socialistes creuen que "el govern de la CUP no entén les regles del joc i pateix d'aquesta voluntat política; de fet no compta ni ha comptat amb nosaltres per dur a terme cap dels seus projectes, i després ens acusa de no recolzar les seves polítiques. No podem donar suport a polítiques de les quals no són partícips i menys quan no es consideren les nostres consideracions. Sempre ens trobaran al costat per promoure polítiques justes i sostenibles, però no per donar suport a les seves contradiccions".

Tot i això, els socialistes "ens oferim a l'alcalde per reunir-nos amb la representació dels treballadors i de la direcció de l'empresa i aconseguir el millor per a tot el municipi de Ripollet" davant la notícia que Lidl "ha adquirit a la zona quatre parcel·les que eren propietat d'Incasòl i ha iniciat tràmits amb els ajuntaments per tal de poder ampliar les seves oficines i naus".

E.P.