Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació d'Espectadors presenta l'estudi sobre la implicació del públic en les arts escèniques

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell presentarà el 31 de març la programació del tercer trimestre del Teatre Auditori del Mercat Vell. Serà a partir de les nou del vespre en un acte obert a tothom i gratuït on també es presentarà l'estudi sobre la participació dels espectadors en els espais i festivals d'arts escèniques de Catalunya realitzat l'any passat i en el qual va participar l'entitat ripolletenca amb un paper destacat perquè és de les poques associacions d'espectadors que assumeix la gestió i una part del finançament de la programació.

L'estudi, elaborat per la Universitat de Barcelona amb el suport de l'Associació d'Espectadors i Amics de les Arts Escèniques, tracta de conèixer en quins àmbits han sorgit plataformes associatives d'espectadors i els diferents models de gestió. L'objectiu és arribar a disposar d'un mapa territorial de plataformes associatives i col·lectius d'espectadors organitzats, així com identificar casos de bones pràctiques que poden ser referents per a tercers, com és el cas de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

L'acte finalitzarà amb la representació del microteatre B.I.C. (Breu Introducció a la Comunicació), una peça escrita i dirigida per Marc Torrecillas i interpretada per Estefi Garcia i Roger Vidal. Abans, però, es presentaran els cinc espectacles del tercer trimestre, on es trobarà teatre, música i dansa, a més de l'òpera en directe, les tertúlies del Cafè Literari o les Nits de Música.

Fotos: Un moment de la presentació de l'estudi a les entitats participants, el 22 d'octubre passat, a Barcelona; ¡ cartell de l'obra que es representarà el 31 de març.

E.P.