Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim lamenta el "to manipulador, demagog i poc rigorós" del PSC respecte l'ampliació de Lidl

Imatge 1.
Imatge 1
Decidim Ripollet ha fet públic un comunicat de premsa on denuncia el "to manipulador, demagog i poc rigorós des que va perdre el govern municipal" de la nota que el PSC sobre la decisió de l'empresa Lidl d'ampliar les seva instal·lacions de Martorell abans que les de Montcada. Des de Decidim apunten que els moviments de Lidl "poc té a veure amb l'ampliació o no ampliació a Montcada-Ripollet, sinó a una estratègia d'expansió pròpia de l'empresa".

A més, la coalició al govern local afegeix que "Lidl, recentment, ha adquirit a la zona quatre parcel·les que eren propietat d'Incasòl i ha iniciat tràmits amb els ajuntaments per tal de poder ampliar les seves oficines i naus. Això referma la voluntat de Lidl no només de no marxar sinó de seguir millorant la planta de Montcada-Ripollet i invertir en el nostre municipi".

Decidim també recorda que "la proposada ampliació de Lidl cap a territori montcadenc era inviable per l'impacte ambiental crític (segons l'informe ambiental encarregat per l'AMB) que significaria pel corredor biològic del torrent de Mas Duran, un corredor que a més es troba protegit legalment pel Pla Territorial Metropolità de Barcelona el qual diu que en cap cas aquests corredors poden veure disminuïda la seva superfície, cosa que efectivament hagués passat amb l'ampliació de LIDL cap a Montcada".

En aquest sentit, la coalició subratlla que "per aquesta raó el govern de Ripollet va proposar l'ampliació cap a Ripollet, proposta que assegurava la preservació del medi ambient i la seguretat jurídica però que per ara no ha estat acceptada per l'empresa".

El comunicat de Decidim finalitza lamentant que el PSC "faci demagògia amb els llocs de treball de la població i inciti als governs municipals de Ripollet i Montcada a destruir un corredor biològic i a cometre il·legalitats urbanístiques" i apunta que socialistes "són responsables, després de molts anys amb responsabilitats polítiques en tantes administracions, de la situació d'atur i crisi econòmica actual, d'un territori trinxat i d'un medi ambient malmès". El text acaba demanant "respecte cap aquells nous governs municipals que volen aportar seny i que aposten per nous models de desenvolupament econòmic més justos i sostenibles".

E.P.