Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre una nova edició del Concurs de Cartells de la Festa Major de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Aquesta setmana s'ha encetat una nova edició del Concurs de Cartells de Festa Major. El Patronat Municipal de Cultura (PMC) ha fet públiques les bases, que inclouen tal com va passar l'any passat una votació popular per escollir el cartell. El tema del cartell és lliure, però s'ha d'adequar a l'anunci de la Festa Major. Per tant, les propostes han d'incloure la llegenda següent "Festa Major de Ripollet. 25, 26, 27 i 28 d'agost de 2017".
Els participants al concurs han de presentar el seu disseny abans del 21 d'abril. Es poden fer arribar de dues maneres, a través del correu electrònic concurscartellripollet@gmail.com, o presentant-lo al Registre General del PMC (rbla. de Sant Jordi, 2-4).

Concurs popular
De totes les propostes que es presentin, la Comissió de la Festa Major n'escollirà un màxim de 3 dissenys, que s'exposaran al web www.ripollet.cat i al vestíbul del Centre Cultural. Romandran exposades del 27 d'abril al 17 de maig. Es podrà votar a través d'internet, a ripollet.cat, o dipositant una butlleta a una urna que s'instal·larà al Centre Cultural. Les publicacions InfoRipollet, La Revista de Ripollet i Ripollet al Dia oferiran la butlleta per poder votar.

El veredicte final del Concurs es farà públic el 23 de maig, al Centre Cultural. El guanyador opta a un premi únic de 600 euros. Podeu consultar les bases concretes en el document adjunt.

J.S.