Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'acaba el termini de les entitats per demanar les subvencions per als projectes culturals d'enguany

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim 30 d'abril acaba el termini de la segona convocatòria de subvencions del Patronat Municipal de Cultura (PMC) dirigides a entitats i associacions que desenvolupin projectes i activitats culturals, d'utilitat pública i interès social durant aquest any. L'import màxim subvencionable per projecte és de 3.000 euros.

El PMC destina 15.000 euros a repartir segons els criteris següents entre els projectes presentats:

Xarxa: projectes que posin en contacte diferents agents/col·lectius per treballar de forma col·laborativa i cooperativa.
Participació i accessibilitat: projectes que promoguin la participació de ciutadans.
Creativitat: projectes que aprofitin el potencial creatiu de les persones com un recurs imprescindible de transformació social.
Autogestió: que promoguin les capacitats de treball i organització de les iniciatives amb el menor cost per a l'administració.
Coneixement: que, en el seu conjunt, aporti coneixement a la ciutadania i als participants i desperti interessos, consciència i capacitat crítica.

La competència per resoldre les sol·licituds de subvencions recaurà en el Consell d'Administració del PMC. Les sol·licituds s'hauran de presentar per registre al Centre Cultural. Les bases es poden consultar al web municipal, ripollet.cat.

Aquest model de subvencions pretén oferir una nova alternativa al sistema normatiu vigent i anar cap a una fórmula oberta en la qual es puguin establir objectius culturals compartits i es fomenti un treball en xarxa. El PMC va obrir aquesta línia de subvencions l'any passat i, en aquesta nova edició, incorpora algunes modificacions proposades per part de les entitats culturals, com l'augment en 1.000 euros del màxim subvencionable per projecte.

E.P.