Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert solidari per lluitar contra el càncer

Imatge 1.
Imatge 1
El Teatre Auditori del Mercat Vell acollirà aquest diumenge 26 de març, a les 18 hores, un concert solidari per a la lluita contra el càncer. El preu de les entrades és de 5 euros i la recaptació es destinarà íntegrament a aquesta lluita. El concert és l'activitat central que organitza la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer. En l'organització del concert, l'AECC de Ripollet ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet, l'Escola Sant Gabriel, el supermercat Juma i els grups musicals La Tentación i Els Collons del Pare Rababa, que actuaran gratuïtament.
La Tentación és un grup de pop-rock que està treballant en el seu pròxim projecte discogràfic. La seva cantant, Natalia Murillo, és una jove ripolletenca que ha format part de diferents formacions musicals. Per altra banda, Els Collons del Pare Rababa és una formació de Terrassa que interpreta cançons pròpies i també dels seus músics preferits, com Pau Riba, Jaume Sisa o Ovidi Montllor, entre d'altres.

Les entrades es poden comprar, de manera anticipada a l'Escola Sant Gabriel i als següents comerços de Ripollet: Perruqueria Sílvia (c. Nou, 38), Perruqueria Claudia (rbla. de Sant Andreu, 13), Carnisseria Reinoso (rbla. de Sant Jordi, 104), Disfruta de tu consola (Rbla. de Sant Esteve, 20) i Viajes Carrefour Ripollet (c. del Sol, 39). Durant el concert hi haurà servei de bar i la recaptació també es destinarà a l'AECC de Ripollet.

Donació de l'Escola Sant Gabriel
Durant aquest concert solidari, quatre professors de l'Escola Sant Gabriel de Ripollet lliuraran a la Junta Local de l'AECC la quantitat de 1.000 euros, que han recaptat gràcies al 1r Concurs Pedagògic, organitzat pels Germans de Sant Gabriel i on han participat les vuit escoles de la congregació.

Fotos: Imatge promocional de La Tentación i cartell del concert.

J.S.