Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per al primer Concert de petit format de la Societat Coral "El Vallès"

Imatge 1.
Imatge 1
La Societat Coral "El Vallès" estrena aquest divendres, 24 de març, un nou projecte en el marc del seu 140è aniversari. Es tracta d'una sèrie de concerts de petit format. La primera actuació es durà a terme divendres, a partir de les 20.30 hores, i anirà a càrrec de Jordi Romero & friends. Romero és professor de piano a l'Escola de Música de Ripollet, i un concertista i repertorista molt actiu. El concert tindrà lloc a la seu de l'entitat, a la plaça Clos, 3.
El cicle de Concerts de petit format constarà de quatre concerts, un per cadascuna de les estacions de l'any. Amb aquests concerts, la Societat Coral "El Vallès" i el conjunt Jordi Romero & friends volen acostar la música de cambra als ripolletencs amb concerts de qualitat i proximitat. La resta de concerts en petit format tindran lloc el 5 de maig, el 13 de juliol i el 15 de setembre, a les 20.30 h, a la seu de l'entitat. El preu de l'entrada serà de 9 euros per al públic en general, i de 6 euros per als socis de l'entitat i per als menors de 12 anys. Les entrades es poden adquirir a l'Escola de Música, de dilluns a dijous, de les 16.30 a les 20.30 hores. Com que l'aforament és limitat, també es poden reservar places al correu escolascv@gmail.com.

Música religiosa a l'abril
De cara a l'abril, la Societat Coral "El Vallès" prepara un concert de música religiosa a l'església de Ripollet. Serà el dia 6 d'abril a les 20.30 hores. Se celebrarà la cinquena edició d'aquest recital, en el marc de la celebració dels 140 anys de l'entitat i en l'Any Clavé.