Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural s'omple en la commemoració del Dia Internacional de les Dones

Imatge 1.
Imatge 1
La sala d'actes del Centre Cultural es va omplir dimecres al vespre, 8 de març, en la commemoració del Dia Internacional de les Dones. L'acte va comptar amb la lectura del manifest i un recital de poesia i monòlegs a càrrec de La Careta Teatre. La Creu Roja també hi va col·laborar amb una activitat en la qual s'havia de relacionar una sèrie de dones famoses amb el fet històric pel qual se les coneix.

Tot seguit, representants de diverses entitats locals i de la Taula de Dones van llegir conjuntament el Manifest del Dia Internacional de les Dones. Després, la poetessa ripolletenca Carme Guasch va llegir dues obres reivindicatives seves, una en català i una altra en castellà.

L'acte va continuar en la representació de diverses peces a càrrec de La Careta Teatre. En concret van ser Piensa en mi y seré feliz, poema a tres veus joves, d'Encarna Hernández. A dos centímetros del suelo, a càrrec de Vanesa García. No llevo sujetador. No me da la gana, a càrrec de Vanesa García i Fanny Sousa. I Desde el interior de una mujer, a càrrec d'Encarna Hernández.

E.P.