Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC torna a demanar al govern local la Targeta Rosa del transport

Imatge 1.
Imatge 1
El PSC de Ripollet ha emès una nota de premsa on pregunta sobre la Targeta Rosa del transport. Els socialistes critiquen que han plantejat la pregunta al govern "en diverses ocasions i en diferents fòrums, inclòs el Ple", però la resposta "ha estat sempre poc concreta, sense claredat i amb contradiccions". Una pregunta que formulen després que -segons el grup de l'oposició- el govern anunciés la Targeta Rosa com una de les fites aconseguides durant els primers 100 dies de govern.

En el document, el PSC recorda que l'Ajuntament de Ripollet està negociant amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) la incorporació del municipi a la zona tarifària 1 de transport, per la moció dels socialistes, aprovada en Ple per unanimitat. En aquest sentit, diuen esperar que l'equip de govern "no desaprofiti aquesta ocasió per a incorporar, ara sí, la Targeta Rosa de transport als usuaris de Ripollet".

Per als socialistes, "és un servei imprescindible per a algunes persones que, per la seva situació personal (principalment gent gran amb ingressos baixos), la necessiten per a fer les seves gestions i, sobretot, per a les seves visites mèdiques a Barcelona".

E.P.