Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona acollida de la fira comercial més "animal"

Imatge 1.
Imatge 1
La darrera fira Comerç al Carrer, organitzada per la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR), el diumenge, 5 de març, va tenir una bona acollida de públic i una especial afluència de persones amb els seus gossos. I és que la novetat d'aquesta edició, celebrada al tram de Can Mas de la rambla de Sant Jordi, era la instal·lació d'una passarel·la d'animals divertits i la destacada presència de botigues relacionades amb els animals de companyia. Les fotos que es pengin a les xarxes amb les etiquetes #animalonsUCR i #UCR entraran en el sorteig de lots de productes per a animals de companyia cedits per veterinaris i botigues del sector.


A més, també es va poder veure una variada representació parades de comerços locals, que van oferir descomptes, liquidacions i promocions especials. Així mateix, la UCR va comptar amb la col·laboració del RUA, amb un espai per a promoció de l'exercici i el joc.

Valoració positiva per part dels comerciants
La Unió de Comerciants (UCR) ha valorat molt positivament el desenvolupament de la fira. Expliquen que, malgrat que "la ubicació d'enguany no era la més cèntrica, ha estat una fira amb molt públic, amb moments d'una gran afluència de gent tant a les parades com a la passarel·la dels #animalonsUCR".

Comercialment parlant, la UCR ha copsat que hi ha "establiments que estan molt contents amb les vendes fetes i d'altres que han valorat l'oportunitat com una acció de publicitat en una ubicació diferent a la seva". Segons la Unió de Comerciants, la seva "aposta per canviar la ubicació de les fires és conseqüència de la filosofia de fer poble, d'arribar al màxim de gent i d'establiments pensant en una idea de ciutat global".