Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les jornades de portes obertes continuen als centres públics d'infantil i primària

Imatge 1.
Imatge 1
Les jornades de portes obertes continuen als centres educatius de Ripollet. Aquesta setmana, és el torn de les escoles públiques, és a dir els centres públics d'educació primària i secundària, que obren les seves portes als pares i mares dels seus futurs alumnes. Es tracta d'un pas previ al procés de preinscripció per al curs 2017-2018. Aquest dilluns, 6 de març, obre les seves portes l'escola Escursell, a les 9.15 i a les 17 hores. Podeu consultar el calendari i horaris de les portes obertes als centres educatius al següent enllaç.
Les jornades de portes obertes s'allargaran fins al 18 de març. El període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil (P3), educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria tindrà lloc del 23 de març al 4 d'abril.

Termini per demanar una beca escolar
Aquest mes també s'ha de presentar la documentació per a les beques escolars. El termini és del 27 de març al 28 d'abril, i s'ha de portar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Les sol·licituds es poden trobar als centres, a Serveis Socials, a l'OAC i a ripollet.cat.

Foto: Imatge d'arxiu.