Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP acusa el govern local d'evitar responsabilitats en la no aprovació de la benzinera de Can Mas

Imatge 1.
Imatge 1
El PP de Ripollet també ha sortit al pas de la polèmica generada pel refús del Ple de febrer a la modificació del Pla General que hauria permès reubicar la benzinera de Can Mas en un solar al costat dels Mossos d'Esquadra. Segons els populars, el "més sorprenent i lamentable ha estat veure que, com passa en tots els temes, l'actual govern municipal tampoc no assumeix cap culpa del seu evident error i desídia".

En una nota de premsa, el PP explica que les modificacions urbanístiques han de ser aprovades amb majoria absoluta, per la qual cosa "entenem que el govern ha de presentar-les al Ple comptant amb un nombre suficient de vots". "El resultat de la votació va fer evident que el govern no havia fet la seva feina i [la modificació urbanística] va quedar rebutjada". Cal recordar que el punt no va ser aprovat després que la regidora no adscrita, Mònica Laborda, hi votés en contra, mentre que C's, PDECAT, PSC i PP s'hi abstinguessin. Només ERC-JpR hi va votar a favor.

En aquest sentit, el PP s'exclama que "la formació de govern manifesta i explica que d'una errada de govern en tenim la culpa l'oposició!". A parer dels populars ripolletencs, aquest fer és "una nova prova del seu immobilisme en mantenir a totes totes que ells, tot i governar, no tenen mai la culpa de res".

E.P.