Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet participa en Sexis, un projecte sobre informació sexual adreça al jovent

Imatge 1.
Imatge 1
Les regidories de Salut Pública i de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet participen en Sexis, un projecte on es parlarà de sexualitat de manera propera, realitzat conjuntament amb la productora Setmàgic i en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Sexis tracta de la creació d'una pàgina web on el jovent pugui accedir a informació sobre sexe, aportada des de tres vessants: professionals, famosos i joves. Per a aquest últim grup, la productora està fent càstings per diferents municipis de Catalunya a la cerca de persones joves que vulguin participar en el projecte.

Tots els joves d'entre 15 i 17 anys que vulguin formar part d'aquests vídeos, podran fer-ho enviant el nom, cognom i correu o adreça electrònica de contacte a joventut@ripollet.cat. Igualment els tutors legals hauran d'omplir una autorització que hauran de presentar el dia del càsting.

Per més informació us podeu adreçar al Casal de Joves (rambla de Sant Jordi, 6), de 17 a 20 h i als Punts d'Informació Jove dels instituts de Ripollet.

E.P.