Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 24 de febrer del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant dels acords presos al Ple de febrer, celebrat ahir. Alguns dels punts i mocions els hem comentat amb l'alcalde, José María Osuna, i també hem parlat amb el regidor de CiU i portaveu del PDECAT a Ripollet, Xavier Peñarando, sobre la moció debatuda ahir al Ple i la seva visió del procés.

I aquesta setmana també hem parlat amb el regidor d'Educació, Oriol Mor, sobre el procés de preinscripció per al curs escolar 2017-18, que s'inicia la propera setmana amb les jornades de portes obertes.

La segona part de l'Info l'hem iniciat parlant amb el director de l'institut Lluís Companys, Jordi Viu, que el pròxim dimecres, 1 de març, celebra el desè aniversari dels cicles formatius que imparteix el centre.

També hem escoltat l'experiència del jove ripolletenc Abel Carot, que fa més d'un any i mig que viu a Alemanya, on treballa i estudia gràcies al programa d'FP dual alemany, que combina estudis i feina remunerada.

I si la passada setmana parlàvem del Cabraboc i el Carnaval amb els Diables de Ripollet, avui ho hem fet amb Esther Bernal, una dels dos il·lustradors (juntament amb Jordi Porras) que han fet el vídeo de la llegenda del Vell, la Vella i el Cabraboc de Ripollet, per tal que arribi a totes les escoles del municipi.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Oriol Mor, regidor d'Educació; Jordi Viu, director de l'institut Lluís Companys; i Esther Bernal, coautora de l'audiovisual sobre la llegenda del Vell i la Vella, juntament amb Jordi Porras.