Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 17 de febrer del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant de les clàusules hipotecàries, ja que ahir a la tarda la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca van organitzar una xerrada amb l'advocat José Antonio López Ordóñez. En l'Info d'avui l'hem tingut al telèfon per a què ens en donés més detalls, i als estudis de Ripollet Ràdio hem comptat amb la presència de Fany Pardo, Conxita Estepa i Cristina Campanario, membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

Tot seguit ens ha acompanyat la portaveu d'Esquerra Republicana, Lurdes Serra. Els republicans van presentar ahir a la tarda les seves aportacions per al Pla de Mobilitat. Serra ens ha explicat les seves propostes.

I hem acabat la primera hora de l'Info parlant amb César Martínez, membre de la Plataforma per als Refugiats de Ripollet. En César ens ha donat tots els detalls de la manifestació que tindrà lloc demà a Barcelona, a partir de les 4 de la tarda, i ens ha avançat les diferents iniciatives que es duen a terme des de Ripollet.

La segona part de l'Info l'hem iniciat parlant amb els Diables de Ripollet, que enguany tenen una participació encara més activa en el Carnaval de Ripollet. Hem parlat amb el president de la colla, en Ricardo Domínguez, que ens ha fet cinc cèntims de les visites que fan a les escoles amb el Cabraboc i del seu paper en la Rua de Carnaval de la setmana vinent.

També hem conversat amb Jaume Ayats, historiador, músic i professor d'etnomusicologia, que ens ha analitzat la influència d'Anselm Clavé. Ayats va participar dilluns passat en la xerrada-col·loqui sobre l'Any Clavé que es va relaitzar al Centre Cultural.

I hem acabat l'Info d'avui parlant amb Graci Mora, responsable del Centre d'Esplai La Gresca. L'entitat ha posat en marxa diverses activitats adreçades a la gent gran. En parlarem amb la Graci al final de l'Info.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Fany Pardo, Conxita Estepa i Cristina Campanario, de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Ripollet; Lurdes Serra, regidora d'ERC-JpR; César Martínez, de la Plataforma per als Refugiats; Ricardo Domínguez i Víctor Rodríguez, dels Diables de Ripollet; Andrea González i Graci Mora, de l'esplai La Gresca.