Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal signa un acord amb Som Energia per impulsar les energies renovables

Imatge 1.
Imatge 1
El Consell Comarcal del Vallès Occidental i la cooperativa Som Energia han signat un conveni per estimular la producció d'energies renovables a la comarca i ajudar a l'eradicació de la pobresa energètica. El conveni preveu la col·laboració conjunta entre les parts per aconseguir el desplegament de les eines necessàries per actuar en aquests objectius compartits.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i el conseller comarcal de l'Àrea de Benestar Social, Pol Altayó, junt amb els representants de l'agrupació local de Som Energia a Sabadell, Sebastià Ruiz i Sebastià Ribas, han presentat el conveni marc aprovat per les dues parts, al qual s'hi podran adherir els ajuntaments del Vallès Occidental. Així es traslladarà als representants municipals en la pròxima reunió del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses que es farà aquest mes de febrer.

Segons ha explicat el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, "amb aquest acord fem un gest important davant aquest abús de les companyies subministradores que han permès que en un any la factura de la llum hagi pujat un 26%". A més, el conseller comarcal responsable de l'Àrea de Benestar Social, Pol Altayó, ha afirmat que "ho fem per fomentar un canvi de model energètic. I en aquest conveni que avui signem hi conflueixen un tema de territori, de medi ambient i un tema social. Volem donar resposta a un problema social que és evident, que és la pobresa energètica".

M. L.