Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament demana la retirada d'un llibre que "genera odi i menyspreu cap el col.lectiu LGTBI"

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament alerta de l'arribada a les escoles de Ripollet d'un llibre editat per l'entitat Hazteoir.org amb el nom "¿Sabes lo que quieren enseñarle a tu hijo en el colegio? Las leyes del adoctrinamiento sexual". Es tracta d'un llibre que, segons l'equip de govern, "genera odi, discriminació i menyspreu cap el col.lectiu LGTBI. Per això, no té cabuda ni a Ripollet ni a cap dels centres educatius del nostre municipi".

Des de l'Ajuntament no es "tolerarà que l'alumnat de Ripollet pateixi cap tipus de discriminació ni per la seva orientació sexual ni pel seu gènere". De fet, el govern local assegura que el llibre incompleix la normativa per garantir els drets de les lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals aprovada pel Parlament de Catalunya.

Per aquest motiu, les regidories d'Educació i Polítiques LGTBI faran arribar un escrit a l'entitat Hazteoir.org per tal que no continuïn fent aquesta tramesa i, a la mateixa vegada, els enviaran un exemplar de la guia per treballar la diversitat afectiva, sexual i de gènere que la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) ha fet arribar a tots els instituts de Catalunya.

M. L.