Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entra en funcionament un servei d'assessoria per a joves sobre la Garantia Juvenil

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim dilluns, 6 de febrer, a les 13 h, es farà al Centre Cultural una nova xerrada sobre la Garantia Juvenil, una iniciativa europea per reduir l'atur entre els joves de 16 a 29 anys que no treballen ni estudien. Aquesta xerrada està organitzada per la regidoria de joventut, el Patronat Municipal d'Ocupació i el Consell Comarcal del Vallès Occidental. A més, a partir d'ara, els joves podran informar-se o inscriure's en aquest programa a través d'un nou servei d'assessorament quinzenal, que es durà a terme els dilluns al matí al Casal de Joves (rbla. de Sant Jordi, 6).
Aquest servei requereix cita prèvia i es pot reservar hora trucant al telèfon 935 046 024 o bé enviant un correu electrònic joventut@ripollet.cat.

Al Casal de Joves trobaran una atenció personalitzada, tant per a la inscripció a la Garantia Juvenil com per informació dels diferents programes. També s'acompanya als joves en el procés d'inserció laboral, recerca i adquisició de competències per l'ocupació. Igualment, s'ofereix un assessorament personalitzat a través d'entrevistes i tutories, informació i derivació als recursos formatius existents i la possibilitat de participar en tallers grupals per a joves.

Els requisits i tota la informació complementària es pot consultar també al web de la Generalitat.

R.H.