Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 27 de gener del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant del Ple ordinari de gener celebrat ahir dijous. Els hem donat tots els detalls dels cinc punts de l'ordre del dia i també de les cinc mocions que es van debatre, algunes d'elles aprovades per unanimitat.

També hem conversat amb Miquel Estapé, Núria Gorina i Josep Maria Viñas, membres de Ripollet per la Indepència, la secció local de l'Assemblea Nacional de Catalunya perquè el seu president, Jordi Sànchez, serà dilluns a Ripollet per impartir una conferència en el marc de la campanya que l'ANC ha engegat per acostar les raons dels independentistes a les poblacions menys receptives a la separació d'Espanya.

I hem acabat la primera hora del programa amb Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet, qui no només ens ha valorat els certamens recentment organitzats, sinó que també ens ha exlicat les properes activitats previstes, entre elles tallers i exposicions.

La segona part de l'Info l'hem iniciat amb Ramon Argenté, el veterà locutor de Ripollet Ràdio que aquest vespre oferirà una sessió especial de les Nits de Música, dedicada a les cançons dels anys 60 i 70 però que de segur reconeixeran també els oients més joves.

També hem tingut amb nosaltres membres de L'Aresta, una nova entitat juvenil que es presentarà oficialment demà dissabte. El David, l'Helena i la Judit han estat als estudis de Ripollet Ràdio per explicar-nos quins són els objectius de l'entitat i els motius de la seva creació.

I hem acabat l'Info d'avui parlant amb el regidor de Cultura, Oriol Mor, perquè ens donés més detalls del que serà l'Any Clavé i pel qual des de l'Ajuntament es demana la col·laboració de les entitats locals, per tal de repetir l'èxit de l'Any Lorca.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Miquel Estapé, Núria Gorina i Josep Maria Viñas, membres de Ripollet per la Indepència, la secció local de l'Assemblea Nacional de Catalunya; Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet; Ramon Argenté, locutor de Ripollet Ràdio; Helena, David i Judit, membres de L'Aresta.