Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 20 de gener del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant del servei de mediació, un servei que l'Ajuntament vol reimpulsar, incorporant noves línies d'actuació i sobre el qual parlarem amb Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI, Solidaritat i Inclusió, i amb Isolda Fortuny, advocada i mediadora.
També hem parlat del taller Una gran història, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials dins el programa "Gent gran... gent activa". Avui finalitza el termini d'inscripció i es posarà en marxa el pròxim 2 de febrer. Ens ho ha explicat Celia Castella, educadora social.

I hem acabat la primera hora del programa parlant amb alumnes i mestres de l'Institut Can Mas sobre la seva experiència al viatge d'intercanvi amb estudiants francesos que el passat mes de desembre van realitzar a Argelès.

La segona part de l'Info l'hem iniciat conversant amb Ramon Martos i Calpena, historiador local, que la passada setmana va aconseguir la distinció cum laude a la seva tesi 'Societat i lluïta antifranquista a l'àrea metropolitana de Barcelona. El cas de Ripollet-Cerdanyola. 1960-1976'.

També hem tingut amb nosaltres a Paco Castro, cordonista dels Tres Tombs 2017 i fill del banderer d'enguany Rafael Castro Luque.

I hem acabat l'Info d'avui parlant de ball, amb els responsables i mestres de la Asociación 3 Pasos, que aquest cap de setmana ofereixen al Teatre Auditori el seu festival d'hivern.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Isolda Fortuny i Fran Sánchez, mediadora i regidor de Solidaritat i Inclusió, respectivament; Celia Castella, educadora social; Eric, Pol, Irune, Maria i Rocío, estudiants i professora de l'Institut Can Mas; Ramon Martos, doctor en Història; i Paco Castro, cordonista dels Tres Tombs 2017, i la seva filla Zoe.