Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja ofereix consells per a afrontar l'onada de fred

Imatge 1.
Imatge 1
Davant l'onada de fred siberià que està afectant Catalunya els darrers dies, la més intensa dels darrers 5 anys, l'Assemblea local de Creu Roja està difonent una sèrie de consells, especialment destinats a les persones en situació de vulnerabilitat. Es tracta de recomanacions no només generals, sinó també relatives a l'exterior, a la llar, en el cotxe, a nivell personal i en els àpats, incidint, a més, en aquelles persones que tenen problemes de salut. Unes recomanacions que també està difonent aquests dies el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.
A més, i de forma personalitzada, Creu Roja també facilita aquests consells via telefònica o de forma presencial als usuaris i usuàries que ja estan en els programes de Creu Roja.

Roba d'abric per a persones en situació de risc
D'altra banda, Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada continua amb la campanya de recollida de material per a persones sense recursos. El projecte anomenat A l'hivern tampoc ens oblidem de tu vol recollir mantes, jaquetes, mitjons i guants. El material es pot fer arribar a l'oficina de l'ONG, a l'avinguda de la Creu Roja, número 25.

Consulteu el document adjunt.

R.H.