Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 13 de gener del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant de la possibilitat de reclamar als bancs que els retorni als seus clients el que els va cobrar de més en cas de tenir clàusula sòl a la seva hipoteca. Ens ho ha explicat Francisco Rubio, responsable de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor.

També hem parlat amb Josep Gabarra, regidor i portaveu de Ciutadans, sobre els pressupostos municipals i les ordenances fiscals aprovades a finals d'any. La formació ha demanat aquesta setmana a l'equip de govern polítiques actives durant el 2017.

I hem acabat la primera hora del programa parlant amb Joan Olivé, president de l'Associació per a una Caixa Catalana, entitat que es va presentar dimecres a Ripollet.

A la segona part de l'Info hem conversat amb membres de la Societat Coral "El Vallès", que enguany celebra el seu 140 aniversari i que opta a la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya.

Demà dissabte es farà el pregó de la 124a edició dels Tres Tombs, que tindrà lloc el proper 22 de gener. Ens ho ha explicat Joan Albiñana, president de la Comissió Organitzadora de Sant Antoni Abat de Ripollet.

Hem acabat l'Info d'avui parlant amb Joan Ramon Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que aquest vespre presenta la programació del segon trimestre de la temporada.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Josep Gabarra i Caridad Pérez, de Ciutadans Ripollet; Francesc Muñoz i Lluís Miró, de la Societat Coral "El Vallès"; i Joan Albiñana, president dels Tres Tombs de Ripollet.