Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comitè d'Empresa del Taulí demana "mesures urgents" pel solucionar el col·lapse assistencial

El Comitè d'Empresa del Parc Taulí ha enviat una carta al conseller de Sanitat, Antoni Comín, al director del Servei Català de la Salut, David Elvira, i als partits polítics del Parlament de Catalunya, perquè "prengui mesures urgents per resoldre la situació actual de col·lapse" que afecta tots els serveis hospitalaris del país. En la carta s'assegura que "la població requereix solucions immediates i ja no poden esperar més".

Els treballadors del Parc Taulí diuen en el text que "està en risc la seguretat dels pacients i, degut a la insuportable pressió assistencial i a la mala gestió dels recursos, si no es fa quelcom immediat, estarà en risc l'excel·lent qualitat assistencial que els professionals han demostrat fins ara".

La carta acaba convidant el conseller, el director general del Servei Català de la Salut i als representants polítics que visitin "les lamentables condicions en què són atesos els usuaris a les nostres urgències i en les que es veuen forçats a treballar els nostres professionals per veure si d'aquesta manera us veieu forçats a destinar més recursos en benefici de la població".

E.P.