Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pavelló Joan Creus s'omple de gom a gom per gaudir de la gala de Nadal del CPA Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El Club Patinatge Artístic Ripollet va celebrar dissabte passat, 7 de gener, la seva tradicional gala de Nadal al Pavelló d'Esports Joan Creus. Les grades del pavelló estaven plenes a vessar per gaudir de l'espectacle Una tarda al museu. Les diferents coreografies de l'espectacle es van anar succeïnt i s'intercalaven amb actuacions individuals dels patinadors més destacats del 2016 del CPA Ripollet.
Hi van prendre part, per exemple, els internacionals Ana Rabassa, Elna Francès o Llorenç Álvarez (8é en el passat Mundial celebrat a Novara (Itàlia) i premi Infosport al millor esportista de patinatge del 2016). També hi va participar el conjunt xou Ripollet, que ha quedat 3er d'Espanya i que competirà el proper cap de setmana en el Campionat de Barcelona de Xous 2017.

Durant la vetllada, hi van participar els diferents conjunts de totes les categories del club. A l'espectacle Una tarda al museu, el fil conductor eren quadres famosos que els patinadors i patinadores recreaven amb el seus balls. Es podien identificar obres tan diverses, com les Menines o el Guernica.

Foto: CPA Ripollet.

J.S.