Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural estrena al gener nous tallers creatius

Imatge 1.
Imatge 1
La programació de tallers i cursos del Centre Cultural es reprendrà aquest pròxim mes de gener amb algunes novetats. Una de les novetats més destacades és la incorporació de dos cursos a l'aula d'arts i pensament. Es tracta, per una banda, del taller d'art per a profans, que endinsarà els participants d'una manera molt entretinguda en la història de l'art i els permetrà aprendre a interpretar un quadre. Per altra banda, també s'estrena el taller per aprendre a escriure contes, una eina que permet a infants i adults a identificar les emocions i desenvolupar l'empatia i l'autoestima. Ambdós tallers es desenvoluparan de gener a març.
En l'àmbit gastronòmic, es realitzarà un taller de pastisseria creativa que serà trimestral; i es continuarà amb els trimestrals de cuina de temporada per aprendre a elaborar plats variats amb els productes de l'hivern. A nivell d'informàtica, continuaran els cursos monogràfics mensuals d'iniciació al Photoshop, que es duran a terme els quatre dilluns de gener. Finalment, el Patronat Municipal de Cultura proposa un curs de direcció de cinema per iniciar els interessats en aquest món creant un storyboard i gravant un petit curtmetratge.

En aquests moments tots els tallers encara tenen places lliures. Per a més informació, cal adreçar-se al Centre Cultural.

J.S.