Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet mostra el seu costat més bo a la Marató de TV3

Imatge 1.
Imatge 1
Com cada any per aquestes dates, Ripollet va demostrar la seva part més solidària amb la seva participació en La Marató de TV3, la qual es va celebrar diumenge passat, 18 de desembre, i que aquest any estava dedicada a l'ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Diverses entitats van organitzar activitats per recaptar fons i els veïns s'hi van abocar.
L'entitat Acció Fotogràfica Ripollet va recaptar 801 euros amb el seu Mural Fotogràfic Solidari. Els participants es feien una foto a canvi d'un donatiu. La foto s'imprimia al moment i s'enganxava al mural. Per la seva banda, els Diables de Ripollet van recaptar 205 euros amb el 'Posa't les banyes per La Marató!', on convidaven tots els ripolletencs a vestir-se de Diable i fer-se una foto per a la Marató. Aquesta xifra recaptada és una mica superior a la de l'any passat. En total, els Diables van fer 36 fotos a un total de 96 persones. En l'àmbit esportiu, el FS Ripollet va realitzar un mural amb espelmes que va aconseguir la xifra de 105 euros, i el CB Ripollet va vendre butlletes per a un sorteig entre el seu públic i va recaptar 86 euros per a la Marató.

Per altra banda, l'institut Palau Ausit i la seva AMPA van organitzar el passat 27 de novembre una festa amb xocolatada, venda de pastissos i mercat d'objectes de segona mà, entre altres. Aquell dia es van recollir un total de 1.027 euros. Un altre centre educatiu, l'escola Anselm Clavé també hi va participar amb la 6a edició de les paradetes per La Marató, on es van vendre la setmana passada objectes fets pels mateixos alumnes amb aquest objectiu solidari. Finalment, l'escola Anselm Clavé va recaptar un total de 493 euros.

Altres entitats o centres també hi van participar amb altres actes. El FEDAC Ripollet va prendre-hi part amb una cantada de nadales. Per altra banda, l'entitat Line Dance Palau Ausit va organitzar una exhibició de ball line dance i country.

Fotos: Diables de Ripollet, Acció Fotogràfica i FS Ripollet.

J.S.