Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP mostra la seva satisfacció per l'aprovació de la proposta sobre la residència per la gent gran

Imatge 1.
Imatge 1
El Partit Popular ha mostrat a través d'una nota de premsa la seva satisfacció per haver pogut col·laborar en "el procés que haurà de culminar amb la construcció per part de la Generalitat d'aquest nou equipament per Ripollet". Dimecres al matí, la Comissió d'Afers Socials i Famílies del Parlament de Catalunya va aprovar una proposta de resolució sobre la dotació d'una residència i centre de dia per a la gent gran a Ripollet. La proposta havia estat presentada pel Partit Popular.
La proposta va ser aprovada per unanimitat en els punts 1 i 2. I malgrat l'abstenció de Junts pel Sí al tercer punt, el text es va aprovar íntegrament. El PP assenyala que "aquesta aprovació farà que s'hagi d'incloure al Projecte de llei de pressupostos 2017 les dotacions necessàries per fer possible aquest projecte a Ripollet". Els populars recorden que "a finals de setembre, els representants de la plataforma de la reivindicació es van adreçar personalment" a l'oficina d'atenció ciutadana del Partit Popular.

Després de la reunió a Ripollet amb el portaveu adjunt del Partit Popular al Parlament, Santi Rodríguez, i d'acord amb el text aprovat per unanimitat al ple municipal, el grup del PP al Parlament va presentar el 3 d'Octubre la proposta al Parlament per tal que fos efectiva pel pressupost del 2017.

Fotos: Imatge del debat a la Comissió i foto de família de representants de Ripollet amb diputats de la Comissió.

J.S.