Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inaugura la 37a Exposició de Pessebres

Imatge 1.
Imatge 1
L'Agrupació Pessebristes de Ripollet va inaugurar el 13 de desembre a la tarda la trenta-setena Exposició de Pessebres. La mostra consisteix en nou diorames sobre escenes bíbliques clàssiques i es podrà visitar fins al 15 de gener a la seu de l'entitat, al número 14 del carrer dels Afores. Els horaris són els feiners de sis de la tarda a les vuit del vespre, i els festius també pel matí de dotze a dues. Les vigílies de festa també es podrà visitar només per la tarda.

La inauguració de l'Exposició va comptar amb la benedicció dels pessebres per part del mossèn de Ripollet i dels discursos de l'alcalde, José María Osuna, i del president de l'Agrupació, Pere Padró. L'acte es va cloure amb l'actuació de la Coral Tradicional de la Societat Coral El Vallès, la qual va interpretar tres nadales.

A banda de l'Exposició de Pessebres, l'Agrupació també ha convocat la trenta-dosena edició del Concurs de Pessebres. Les inscripcions es podrán fer a la seu de l'Agrupació, al Centre Cultural o al Mercat Municipal fins al 26 de desembre. El jurat visitarà els pessebres participants els dies 27 i 28 de desembre. El 15 de gener, a les 12.30 h tindrà lloc l'acte de lliurament de premis al Centre Cultural.

A més, també es poden veure pessebres de l'Agrupació al Mercat Municipal, a la Biblioteca i a la parròquia de Sant Esteve i, fora de Ripollet, al Casino de Caldes de Montbuí i a la Biennal del Pessebre Català de Girona.