Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada sobre robòtica educativa a l'escola Els Pinetons

Imatge 1.
Imatge 1
L'escola Els Pinetons acollirà el 15 de desembre, a partir de les set de la tarda, una xerrada divulgativa sobre la robòtica educativa, la qual anirà a càrrec de Jorge Pérez, impulsor del projecte Ripolab Hacklab, organitzadora de l'activitat. L'acte serà obert a tothom i gratuïta.

Pérez mostrarà en la xerrada que un robot educatiu "és una eina amb la qual potenciar l'ús de la tecnologia entre els més petits". Tot i això, l'acte està orientat a pares i mares que "volen saber com funciona la robòtica educativa", i també "quins són els robots que es comercialitzen i que poden posar a la carta als Reis".

En aquest sentit, Pérez apunta que els robots educatius són aquells que un mateix es pot muntar i que es poden programar. "Ara hi ha llenguatges de programació molt senzills per als més petits", assenyala l'impulsor de Ripolab Hacklab. Pérez es refereix a robots "amb programació de codi obert, però també amb parts disponibles a través d'internet".

Finalment, Pérez explica que Ripolab Hacklab és una comunitat amb inquietuds tecnològiques que canalitzen els seus coneixements tècnics cap a la societat de forma altruista i voluntària, a través de xerrades com la del 15 de desembre a l'escola Els Pinetons.

E.P.