Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per al nou taller Art en Família

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal de Cultura organitza dissabte, 10 de desembre, un nou taller del cicle Art en Família. Amb el títol de La ciutat imaginada, l'activitat està dirigida principalment a famílies amb infants d'entre 4 i 10 anys. El cicle es desenvolupa el segon dissabte de cada mes, de 10 h a 12 h.

Durant la sessió es construirà una ciutat imaginada amb tot tipus de capses de cartó. Un joc de construcció i ombres on els participants podran experimentar amb el volum de les formes i el dibuix de les siluetes. Els més petits es transformaran en gegants per observar la ciutat diminuta a vista d'ocell.

Els programa de tallers d'Art i Cuina en Família tenen per objectiu descobrir i explorar noves formes de coneixement i, alhora, passar una estona divertida mentre s'experimenta i es crea. Cada sessió està pensada per ser individual, de manera que cal inscripció a cada un dels tallers. Les inscripcions es poden realitzar al Centre Cultural. El preu és de 15 euros la família amb un infant, i 20 euros amb més d'un.

E.P.