Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 2 de desembre del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant de la presentació dels 10 projectes finalistes del tercer Concurs d'Idees Innovadores per a Reptes Socials convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, que va tenir lloc dimecres a Ripollet. N'hem parlat amb tècnics del PMO i amb el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez.

Tot seguit hem conversat amb Merche Delgado, coordinadora de Polítiques d'Igualtat, sobre les diverses activitats que posaran avui el punt final als actes organitzats per l'Ajuntmant de Ripollet, el Patronat Municipal d'Esports i la Taula Feminista per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones.

I hem acabat la primera hora del programa parlant amb membres i usuaris d'Aspasur, sobre la gran tasca que han realitzat en el marc de la nova campanya de nadal conjunta que han endegat les entitats econòmiques i l'Ajuntament de Ripollet, amb l'elaboració de 300 arbres de fusta que ja es poden veure pels carrers de Ripollet.

A la segona part de l'Info hem parlat amb membres de l'Associació Ripollet Natura sobre la Jugatecambiental que es va acomiadar la setmana passada fins la primavera i sobre l'adjudicació de 25 horts municipals. També hem parlarem d'un viatge que faran la propera setmana alumnes i mestres de l'Institut Can Mas, que marxaran a França a realitzar la coneguda com a Ruta de l'Exili. I hem acabat parlant amb l'Associació Cultural Ballet Flamenc Carmela de l'espectacle Lorca i el Flamenc, que oferiran demà al Teatre Auditori.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Carme Guirado, tècnica del Patronat Municipal d'Ocupació; Merche Delgado, coordinadora de Polítiques d'Igualtat; Isabel Garcia, María José, Israel, Mònica i Kelvin, d'Aspasur;  Núria Soto i Marina Delcacho, de Ripollet Natura; Yolanda Carrillo i Rocío Domínguez, professores de l'Institut Can Mas.