Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Pinetons vol posar en valor els drets dels infants amb un acte obert a tothom

Imatge 1.
Imatge 1
En el marc del seu desè aniversari, l'escola pública Els Pinetons, juntament amb l'Ajuntament de Ripollet, ha organitzat un acte commemoratiu del 27è aniversari de la Declaració dels Drets dels Infants. Es tracta d'una presentació sobre la convenció dels drets dels infants de l'ONU del 20 de novembre de 1989, incidint en aspectes com ara el lleure com a dret dels infants o els drets dels infants refugiats. L'acte tindrà lloc el dimecres, 30 de novembre, a les 17.30 h al Teatre Auditori del Mercat Vell. Les entrades s'han de recollir a la taquilla del teatre abans de l'acte.
Hi intervindran Jaume Funes, psicòleg, membre de l'Associació de Mestres Rosa Sensat i ex defensor de la infància a Catalunya; Rai Carreras, de la Fundació Ferrer i Guàrdia i membre de l'escola lliure El SOL, i Joan Reventos de l'ONG EACNUR. Clourà l'acte el regidor de Polítiques LCTBI, Solidaritat i Inclusió, Mobilitat, Transport Públic i Protecció Animal, Fran Sánchez.

L'objectiu d'aquest acte és "manifestar i posar en valor els drets dels infants i significar i conscienciar, des de diferents perspectives, actuacions en defensa i reconeixement d'aquests drets". L'escola, que va celebrar el passat 12 de novembre, una jornada pedagògica sota el títol 'L'escola pública que volem', amb la col·laboració de l'AM Rosa Sensat. El centre està organitzant també diversos actes culturals i musicals a l'escola i una celebració pública, oberta a tot el poble, que tindrà lloc al parc dels Pinetons, el proper mes de març.

R.H.