Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC organitza una taula rodona sobre les relacions afectives entre els joves

Imatge 1.
Imatge 1
La Federació del PSC del Vallès Occidental Sud i la Joventut Socialista de Catalunya al Vallès Occidental Sud han organitzat una taula rodona centrada en les relacions afectives entre els joves, la qual tindrà lloc dilluns, 28 de novembre, al Centre Cultural, a partir de les set de la tarda. En l'acte intervindran Rosa Martín, primera secretària del PSC de Ripollet, Sílvia Peralta, secretària d'Igualtat de la Federació del PSC del Vallès Occidental Sud, Rubén Castro, expert en violència de gènere, i Eloi Cortés, primer secretari de la JSC del Vallès Occidental.

Segons els socialistes, és bàsica i imprescindible una educació basada en la igualtat i el respecte, valors que s'han de fomentar des de la infància tant a les famílies com a l'escola. Per als socialistes, la violència masclista ha de ser considerada una qüestió d'Estat. "No es pot lluitar contra aquesta xacra quan el PP ha retallat els recursos per a la seva prevenció en un 26% des del 2010", han apuntat en un comunicat.

Per això, el PSC exigeix al nou govern central que lideri un gran acord social i polític, on Govern i comunitats autònomes concertin la incorporació de mesures de sensibilització i prevenció i es garanteixin els recursos per a totes les dones a través d'una xarxa de protecció que requereix de la participació dels Ajuntaments, Fiscalia, CGPJ, centres escolars, centres de salut, associacions, sindicats, organitzacions empresarials, partits polítics, mitjans de comunicació, ciutadania, etcètera.

E.P.