Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet acollirà la presentació dels 10 projectes finalistes del concurs Idees Innovadores

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet ha estat la ciutat elegida per acollir la presentació dels 10 projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores, que convoca el Consell Comarcal del Vallès Occidental. La presentació tindrà lloc el pròxim 30 de novembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Ripollet, a partir de les 17.30 hores. En aquesta tercera edició, s'han presentat un total de 46 propostes, de les quals el jurat ha seleccionat aquests 10 projectes finalistes.
Un cop es realitzi la presentació a Ripollet, el jurat deliberarà per escollir els quatre projectes guanyadors, que rebran un premi de 2.500 euros per cadascun dels projectes guanyadors. A més, s'oferirà un acompanyament de 20 hores per part d'una consultora especialitzada a cada projecte amb l'objectiu d'elaborar el model de negoci i el full de ruta a seguir. A més, els projectes guanyadors tindran accés a recursos d'altres administracions locals del territori.

Els projectes finalistes són els següents: Swim Against, Jo sóc Així. Conèixer per reconèixer i respectar, Activitum, Stop Bulling - What would you do?, Luika, Cooperatives juvenils, Tacat, Qgart.cat: Art Marginal, art solidari, Trasta'm, i Click&Teach. Els sis projectes finalistes no guanyadors també rebran 8 hores d'assessorament, que permetrà la maduració del projecte i del seu model de negoci.

J.S.