Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el període d'inscripcions dels nous cursos de l'Associació Cultural Jaume Tuset

Imatge 1.
Imatge 1
A partir d'aquest dilluns, 21 de novembre, s'inicia el període d'inscripció dels nous cursos i tallers que organitza l'Associació Cultural Jaume Tuset. En concret, els tallers que obren aquest període d'inscripció són el de Conversa en anglès (cal tenir un nivell bàsic-A2), Català i/o Castellà per a persones nouvingudes; i el taller de Parelles Lingüístiques (intercanvi lingüístic i cultural entre persones amb llengua materna diferent). Tots els cursos reben la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet. Per a aquest nou curs, l'entitat ha ampliat la seva oferta de tallers, amb el programa de dinamització multilingüe, de la salut i l'esport.
Per a més informació sobre les inscripcions i els tallers, podeu adreçar-vos a la secretaria de l'escola CFA Jaume Tuset en horari d'atenció al públic, o bé a la seu de l'Associació Jaume Tuset (dilluns i dijous, de 17 a 19 hores).

Nou taller de Pilates
El mes de gener començarà el taller de Pilates, en el marc del programa de la salut i l'esport de l'Associació Jaume Tuset. L'objectiu és la dinamització de la vida activa i saludable a través de tallers de manteniment de l'exercici físic i la vida saludable.

J.S.