Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 4 de novembre del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant de l'audiència pública sobre ordenances que ahir va tenir lloc al Centre Cultural. N'hem parlat amb la primera tinent d'alcalde i responsable dels temes econòmics, Pilar Castillejo.

I tot seguit hem conversat amb la Maria José Morcillo, dinamitzadora juvenil de la Regidoria de Joventut de Ripollet, que ens ha parlat de diverses campanyes de prevenció i formació per a joves i monitors que estan portant a terme aquests dies.

Al programa d'avui també hem parlat d'un tema poc comú, com és la higiene nasal i és que el pròxim dimecres, l'escola Els Pinetons acollirà una xerrada sobre aquest tema organizada per la Federació d'AMPA de Catalunya amb la col·laboració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

A l'Info hem parlat també de la formació de parelles lingüístiques impulsada per l'Oficina de Català dins el programa Voluntaris per la llengua.

També hem conversat amb Núria Soto i María García, de l'Associació Ripollet Natura sobre les diverses activitats que portaran a terme tant de la jugatecaambiental com organitzades per la Regidoria de Mediambient.

I hem acabat parlant de catifes florals amb Pere Padró, president de Cultura i Tradició.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Pilar Castillejo, primera tinenta d'alcalde i regidora d'Hisenda; María José Morcillo, dinamitzadora juvenil de la Regidoria de Joventut; i Pere Padró, president de l'associació Cultura i Tradició.