Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els tallers en família del Centre Cultural

Imatge 1.
Imatge 1
L'oferta dels cursos del Centre Cultural s'amplia aquest any amb el programa de tallers en família. Es tracta d'un conjunt d'activitats que es duen a terme els dissabtes al matí i que estan pensades especialment com a experiències lúdiques on poder compartir i experimentar en família a través de la cuina i l'art.

El programa consta de vuit sessions que es realitzaran des de novembre fins a juny, el segon dissabte de cada mes. Les activitats van adreçades a dues franges d'edat: d'1 a 4 anys i de 5 a 10 anys. Durant les dues hores que dura el taller, els infants descobriran i exploraran els materials mitjançant el joc i l'expressió lliure, i alhora, els adults prendran idees i estimularan la seva pròpia creativitat. Cada taller està pensat com a sessió individual, per la qual cosa les famílies interessades s'hauran d'inscriure periòdicament.

El 12 de novembre comença el taller d'art en família 'Dibuixem en l'espai'. El taller està adreçat a famílies amb infants de 4 a 10 anys, i és una proposta d'Experimentem amb l'art i Jordi Ferreiro. D'altra banda, el taller de cuina en família va començar el 22 d'octubre amb un gran èxit de participació. Els assistents van poder fer panellets. Aquests tallers es faran el quart dissabte de cada mes. La propera sessió serà el 26 de novembre.

Tots els tallers requereixen inscripció prèvia al Centre Cultural (rbla. Sant Jordi, 2-4). El preu per sessió és de 15 euros les famílies amb un nen, i 20 euros les famílies amb més d'un nen. Podeu fer les vostres consultes a cultura@ripollet.cat.

Vegeu el pdf amb el programa complet en aquest enllaç.

E.P.