Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenten les Ordenances Fiscals del 2017 a la ciutadania en Audiència Pública

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 3 de novembre, la sala d'actes del Centre Cultural acollirà una Audiència Pública dedicada a les Ordenances Fiscals de l'any 2017. Les regidores Pilar Castillejo, 1a tinent d'alcalde d'Hisenda, i Reyes Muñoz, responsable de les carteres de Serveis Socials i Habitatge, explicaran els punts més destacats de les Ordenances i resoldran els dubtes dels assistents. L'acte serà obert a tothom i començarà a les 19 hores. Al final de les explicacions de les regidores, hi haurà un torn obert de preguntes.
La setmana vinent, dijous 10 de novembre, es repetirà una nova Audiència Pública dedicada a les Ordenances. En aquesta segona ocasió serà a l'Escola Gassó i Vidal, a partir de les 19 hores. Les Ordenances Fiscals per a l'any vinent es van aprovar inicialment en el Ple Ordinari de setembre, celebrat el dia 29. Les Ordenances Fiscals inclouen noves taxes i impostos, com ara una taxa per a casaments a l'Ajuntament, retirar el copagament dels serveis de dependència i bonificacions als vehicles poc o gens contaminants, entre altres.

Fotos: Instantània de la roda de premsa de presentació de les Ordenances Fiscals i cartell de l'Audiència Pública d'aquest dijous.

J.S.