Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reivindicació del Club de Jubilats i Pensionistes rep el suport de les entitats veïnals

Imatge 1.
Imatge 1
El Club de Jubilats i Pensionistes es va reunir al Centre Cultural el passat 21 d'octubre amb diverses entitats veïnals i socials, just després de constituir-se com a entitat. Hi eren presents l'AV Can Mas, l'AV Sant Andreu, l'AV Can Vargas, el Casal d'Avis i la Plataforma Ciutadana. L'objectiu de la trobada entre les entitats era valorar quin seguiment està tenint fins ara la reivindicació de la residència d'avis, tant en l'àmbit ciutadà com polític, a més de planificar futures mobilitzacions. Totes les associacions van valorar "molt positivament" la feina feta fins ara pel Club de Jubilats i Pensionistes i la Plataforma Ciutadana. Tots els representants de les entitats van fer costat a aquesta demanda i es van comprometre a donar-hi suport logístic i humà.
En la reunió es va arribar a la conclusió que calia continuar amb la tasca de mobilitzar i sensibilitzar tots els veïns de la necessitat d'aconseguir la residència, mitjançant la recollida de signatures i la venda de samarretes reivindicatives. En la trobada també es va planificar la pròxima acció. Les entitats van acordar que, durant aquest mes de novembre o principis de desembre, organitzaran una mobilització que es desplaçarà al Parlament de Catalunya, al parc de la Ciutadella. El seu objectiu és omplir 2 o 3 autocars que sortiran des de Ripollet. Es tracta d'una acció lúdica-reivindicativa per demostrar als diputats catalans la necessitat d'incloure una partida als pressupostos del 2017 per a aquesta instal·lació. Al final de la reunió, van establir grups de treball per estar en contacte amb la resta d'entitats i per tirar endavant aquesta mobilització.

Cercant seu social
Des de la seva creació, el 21 d'octubre, el Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet té el repte immediat de trobar una seu social. En aquest sentit, l'entitat negocia amb l'Ajuntament la cessió d'algun espai. El Club ja ha manifestat la seva preferència per un espai cèntric, com ara el Centre Cultural o els locals del parc dels Mestres. Mentrestant, l'entitat es troba informalment al parc dels Mestres, on pren nota de les persones interessades a formar-ne part. El Club ha fixat una quota de 6 euros per inscriure-s'hi.

J.S.