Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Veïns de Can Tiana-Pont Vell amenacen amb talls a la N-150 per evitar la construcció d'una benzinera

Imatge 1.
Imatge 1
Els veïns de Can Tiana-Pont Vell i de la Farigola de Cerdanyola del Vallès tallaran la N-150 a partir de la segona setmana de novembre si no es paralitza la construcció d'una benzinera en un terreny situat al número 11 del carrer de Pablo Picasso. Així ho van acordar els residents en aquests dos barris limítrofs en una assemblea celebrada recentment.

Des de l'Associació de Veïns de Can Tiana han assegurat que la mesura arriba després de presentar al·legacions al projecte als respectius ajuntaments i d'entrevistar-se amb ambdós alcaldes, els quals els han mostrat el seu suport. A més, s'han penjat pancartes de protesta als balcons dels dos barris.

Els veïns al·leguen que la benzinera seria un altre problema a uns barris prou castigats per la proximitat de l'autopista C-58 i la N-150, a banda de ser una instal·lació propera al CAP Farigola i a l'escola Tiana. A més, recorden que ja hi ha una benzinera a poc més de 300 metres del lloc on es vol construir la nova.

La intenció dels veïns de Can Tiana-Pont Vell i la Farigola és aconseguir el que va aconseguir l'escola El Martinet quan va evitar la construcció d'una benzinera al costat del centre educatiu. La mobilització de les famílies va comptar amb el suport del barri de Can Mas i també de l'Ajuntament de Ripollet.

E.P.