Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

16 restauradors participen en un curs organitzat per la Regidoria de Comerç i el Gremi d'Hostaleria

Imatge 1.
Imatge 1
La Regidoria de Comerç i el Gremi d'Hostaleria han organitzat un curs titulat 'La gestió de la imatge i el control de costos a la restauració', en el qual han participat 16 emprenedors del sector de Ripollet. El curs ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i s'ha realitzat entre el 17 i el 18 d'octubre.

El primer dia es van abordar aspectes com la importància de la imatge, tant exterior com interior: façana, tendals, entrada, decoració, ordre, així com la carta i les promocions. A la segona sessió es va parlar de tots aquells temes relacionats amb els costos: anàlisi dels proveïdors, el càlcul dels costos, el punt d'equilibri i el compte d'explotació, amb exemples pràctics.

D'aquesta manera, els participants van aprendre a millorar la visió estratègica del negoci, els aspectes més importants de la imatge d'un establiment de restauració i el coneixement de les mesures bàsiques per controlar les despeses.

E.P.