Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller per enfortir els llaços entre pares, mares i fills a través de la dansa

Imatge 1.
Imatge 1
La sala d'actes del Centre Cultural acull aquest dijous, 27 d'octubre, el taller 'Crear i enfortir els llaços familiars'. L'activitat, organitzada per la Regidoria d'Educació, està dirigida a famílies amb infants des de P3 fins a sisè de primària. El taller tindrà lloc de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre, és gratuït i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu de la sessió és obrir un espai de reflexió i aprenentatge per afavorir, en el nucli familiar, la comunicació i el diàleg emocional a través de la tècnica de contacte i improvisació de la dansa. Utilitzant la dansa, els membres d'una mateixa família poden reforçar vincles, crear complicitats i descobrir noves capacitats expressives. Així, el taller s'organitza intercalant moments de ball, de joc i de moviments lliures amb altres on es valorarà l'experiència i s'intercanviaran impressions.

Les persones interessades a participar en aquest taller han d'enviar un correu electrònic a educacio@ripollet.cat amb el nom del pare o de la mare, el nom de l'infant, el centre escolar i el curs, adreça electrònica i telèfon.

E.P.