Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

180 persones s'han apuntat als cursos i tallers del Centre Cultural, 30 més que l'any passat

Imatge 1.
Imatge 1
Ja han començat els cursos i tallers del Centre Cultural. S'hi han matriculat 180 persones, 30 més que l'any passat. El Patronat Municipal de Cultura (PMC) ha fet enguany una aposta per la formació variada i adreçada a un ampli ventall de públic per tal que pugui donar resposta als interessos de les persones usuàries.

Aquest any, els tallers que més acceptació han tingut són els que ja estan consolidats en l'oferta formativa del Centre Cultural com pintura, ioga, puntes de coixí i guitarra. I, una vegada més, tots els tallers relacionats amb la gastronomia, com el de cuina fàcil, ràpida i sorprenent, o el taller de sushi.

Entre les novetats d'aquest any, el PMC ha volgut incidir en els tallers en família amb l'objectiu de fer possible un espai per experimentar, crear i aprendre de manera conjunta i, alhora, lúdica i divertida. En aquest sentit, s'ofereixen per primera vegada tallers per gaudir els dissabtes al matí i en família, de 10 a 12 h. El taller de cuina començarà el 22 d'octubre. I el taller d'art té obertes les inscripcions per començar al novembre.

Finalment, també al novembre està previst que comencin tres cursos monogràfics d'un mes de durada: el de sushi, un de creació de blocs i un d'iniciació a la informàtica. Els tres encara compten amb places lliures.

A banda d'aquests cursos i tallers, el Centre Cultural també acull els cursos que organitzen les diferents entitats del municipi. Per més informació cal dirigir-se al Centre Cultural (rambla de Sant Jordi, 2-4), al telèfon 93 504 60 25 o bé al correu electrònic cultura@ripollet.cat.

E.P.