Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 14 d'octubre del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant de dos projectes que la Regidoria de Medi Ambient està portant a terme a Ripollet, juntament amb la Casa Natura i l'Associació Ripollet Natura. Es tracta d'una banda d''Explora el teu parc' i d'altra el Punt d'Informació sobre l'estalvi energètic que es presentarà dilluns al Centre Cultural.

Al programa d'avui també hem conversat sobre l'oferta d'activitats culturals infantils i familiars que hi ha a Ripollet i ho hem fet amb les tècniques de Cultura i de Patrimoni i la responsable de la Biblioteca de Ripollet.

Una primera hora de programa en la quals els hem explicat altres notícies destacades de la setmana i hem conegut què han donat de sí les xarxes socials locals en els darrers dies.

Quant a la segona hora del programa, avui hem parlat molt de Federico García Lorca, ja que tenim un cap de setmana ple d'activitats dins de l'Any Lorca. Així, hem conversat amb membres d'Amics del Teatre i de l'Associació Rociera Alegrías del Sur. A més, a la sessió d'Esports, Marc Mata ens ha ofert un extracte de l'entrevista mantinguda amb Josep Grau Arnau, el soci més veterà del CF Ripollet.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Núria Soto i Núria Cuello, de la Casa Natura; Paqui DOrado i Elena Vilalta, del Patronat de Cultura; i Jordi Rodríguez, d'Amics del Teatre.