Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP denuncia que l'equip de govern no actua en els problemes de convivència veïnal

Imatge 1.
Imatge 1
El PP de Ripollet ha denunciat que l'equip de govern "no fa res, encara que tingui evidències" per solucionar els problemes de convivència que es produeixen al municipi, tot i les reiterades demandes dels veïns i veïnes al consistori. La formació ha posat com a exemple dos casos de bars: un situat al carrer de la Salut, al nucli antic, i l'altre ubicat al camp de l'Industrial.

En el primer cas, des del PP s'ha explicat que els veïns i veïnes ja fa temps que es queixen de sorolls i molèsties dels clients d'aquest bar que, fins i tot, a l'estiu treu cadires i taules al carrer sense permís, segons asseguren des del partit liderat per Víctor Diéguez. Malgrat les nombroses queixes realitzades pels veïns i veïnes a l'Ajuntament, "no hi ha hagut resposta".

El segon cas fa dos anys que dura, i els veïns i veïns del camp de l'Industrial es queixen que el bar de la instal·lació municipal continua en servei més temps del que està establert. En principi, hauria de funcionar només quan hi ha activitat esportiva, però continua en marxa fins tard amb els consegüents problemes de fums i greix a les voreres.

Per aquest motiu, des del PP es mostren decebuts perquè consideren que els veïns i veïnes d'aquestes dues zones "estan desatesos" i els problemes "continuen existint". A més, des de la formació de Diéguez s'apunta que "només volen que es compleixin les normatives, en cap cas que es tanquin els locals".

Fotos: Fum i greix a la vorera al camp de l'Industrial (font: PP)

E.P.