Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període d'al·legacions per als sol·licitants d'habitatges de protecció oficial de l'IMPSOL

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dia 10 d'octubre els sol·licitants d'un habitatge de lloguer amb opció a compra rebien un missatge de l'empresa pública IMPSOL, propietària dels pisos, comunicant la publicació de les llistes d'admesos i exclosos en el procés d'adjudicació d'habitatges que està en curs. Les llistes es poden consultar a aquest enllaç o a la web de l'IMPSOL. Per a conèixer els motius de l'exclusió o per aclarir dubtes sobre la puntuació atorgada, les persones interessades s'han d'adreçar al telèfon 93 223 51 51 (IMPSOL).

80 exclosos
Dels 384 sol·licitants inicialment se n'han exclòs un total de 80. Un 34% és perquè ja tenen habitatges en propietat, un 31% perquè no han aportat la documentació necessària, un 21% perquè no compleixen els requisits del padró, un 9% perquè no tenen els ingressos mínims, un 2,5% perquè superen els ingressos màxims i un 2,5% perquè van presentar la sol·licitud fora de termini.

Al·legacions
El termini de presentació d'al·legacions finalitzarà el pròxim 25 d'octubre. Fins llavors, les persones que hagin de presentar la seva reclamació poden adreçar-se a l'OAC de l'Ajuntament (c. de Balmes, 2) o bé a les oficines de l'IMPSOL (C/ 62, núm. 16-18, Zona Franca, 08040 Barcelona). Tal com estava previst, a començaments de novembre l'IMPSOL farà públic a la seva web el sistema de sorteig que s'emprarà i la data fixada per fer-lo, previst a mitjan novembre del 2016. Com és habitual, el sorteig serà públic i podran assistir-hi totes les persones que estiguin interessades i es formalitzarà davant fedataris públics.