Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC, satisfet per la dimissió de Pilar Castillejo com a diputada al Parlament

Imatge 1.
Imatge 1
El PSC de Ripollet ha emès un comunicat on mostra la seva satisfacció per l'anunci de la regidora Pilar Castillejo, de Decidim, d'abandonar el seu càrrec de diputada i dedicar-se només a l'Ajuntament de Ripollet. Segons els socialistes ripolletencs, "al final, s'ha fet evident el que el nostre grup ha vingut denunciant des de fa mesos: l'incompliment del Codi Ètic de Decidim i la CUP al mantenir dos càrrecs públics".

Des del PSC, però, avisen que Castillejo "ens haurà d'explicar en quines condicions ho farà [la renúncia al Parlament i la dedicació a l'Ajuntament], donat que el Ple municipal ja va establir el règim de dedicacions dels membres del govern, el qual no contemplava aquesta possibilitat".

En el mateix comunicat, els socialistes critiquen Jacint Padró, membre de la Coordinadora de Decidim, perquè "va publicar que el fet de tenir una diputada al Parlament era important per als veïns de Ripollet, perquè ens ajudaria a assolir projectes que fins ara no havien tingut l'atenció que calia. Segons aquest raonament, amb la dimissió de la regidora Castillejo, 'aquests projectes' ja no es podran assolir, perquè tot depenia d'ella".

A parer del PSC, "Padró es feia ressò, també, de què molta gent de Ripollet estava contenta i orgullosa de tenir una diputada al Parlament, i ens volia convèncer de què tot això era el millor que ens podia passar. Afirmacions adreçades segurament a acontentar sectors propers que des del primer moment no van veure amb bons ulls la decisió de simultaniejar els dos càrrecs".

E.P.